Монтаж на душ кабини

Решили сте, да направита своята баня един красив и интимен кът. Спрели сте се на душ кабина или параван, а защо не вана или джакузи?! Е ние от „Интелигентен дизайн“ ООД, сме на Вашите услуги.

Малко хора обръщат внимание на този кът – банята. А тя е едно от най-интимните места във Вашият дом. Комфортът, който може да предложи тя, не го предлага нито една от другите Ваши стаи. Мястото където човек, може да остане сам със себе си, може да развие своите певчески възможности и прочие.

Затова ние от „Интелигентен дизайн“ ООД, предлагаме монтаж на вече избран от Вас продукт. За Нас не е от значение модел, дизайн или произовдител. За Нас в „Интелигентен дизайн“ ООД  е важно Вашето мнение и Вашият вкус. Ако Вие вече сте си харесали определен продукт и сте готови с покупката му, то ние сме насреща.

Но както винаги, има малки условия или няколко пъти „НО“…

„Какво включва това „НО“, за да е успешно всичко?!“, може би ще попитате Вие. Това „НО“ е свързано с изискванията, за да бъде извършен монтажа. Ето и изискванията, които трябва да се изпълнили, за да бъде монтажът успешен:

1. Помещението в, което ще бъде извършен монтажът трябва да е напълно готово

– плочки на стените и на пода;

– канал – позвънете за консултация;

– сифон в самото помещение – препоръчително;

– кабел за ток;

– изводи за топла и студена вода.

2. Сега да поговорим в детайли за гореспоменатите изисквания:

– каналът кото сте оставили за коритото (ако има такова), не трябва да съвпада с неговия отвор. Те трябва да са разстояние един от друг, но за да потвърдим, моля позвънете за консултации;

– сифонът, трябва да е отделно от канала, той ще обслужва цялото помещение. Както по-горе посочихме, не е задължителен, а препоръчителен;

– кабел за ток – тук става въпрос, ако говорим за хидромасажна или парна кабина. Съветът на  „Интелигентен дизайн“ ООД е кабелът да излиза от пода на разстояние 1,8м-2м с аванс 1м – 1,5м, препоръчително е кабелът да се намира почти до самият ъгъл, но най-добре ни потърсете за консултация. Също така е важно и с какво сечение е самият кабел. Ако има парогенератор или след време решите да слагате такъв, нашият съвет е кабелът да е със сечение 2кв-2,5кв. м., иначе 1кв. м.-1,5кв. м. е напълно достатъчен;

– изводите за топла и студена вода, трябва да са на 1м. от пода. Препоръката ни тук е те да са оставени като за нормална смесителна батерия и да са в района на кабината;

– в помещението където ще бъде монтирана Вашата нова придобивка, трябва да има поне 0,50м свободно разстояние, за да може Нашият екип, след като сглоби Вашата кабина, да може да я приплъзне плътно до стената.

За всякакви други въпроси относно монтажът, винаги може да ни потърсите на посочените телефони, за консултация. Ние работим на територията на цяла България и веднъж седмично, ние сме на посещение във вашия град.