Кои сме ние? Кои са „Интелигентен дизайн“ ООД? С какво можем да бъдем полезни?

Три въпроса изглеждащи на пръв елементарни, но за нашите клинти, те са от голямо значение.

Ние сме фирма, оперираща на територията на цяла България. Занимава ме се с монтаж, поддръжка, гаранционно обслужване, след гаранционно обслужване, резервни части на всички видове душ кабини, джакузита или вани.

Вече над 15 години на пазара, ние можем да кажем, че сме натрупали опит и знания, които ни правят едни от най-добрите в тази област.

С годините, на нас ни се е налагало да се сблъскваме със всякакъв вид проблеми, които са ни помогнали да се изградим като специалисти, които държат на качествена работа и доволни клиенти. Годините на опит ни помогнаха да изградим контакти с доставчици и магазини, което от своя страна води до бързото отреагиране и доволни клиенти.

Нашата мисия сте вие – нашите клиенти. За нас в „Интелигентен дизайн“ ООД е важна връзката клиент – изпълнител. Ние се стараем, когато ни наемете да се чувствате в сигурни ръце, в ръце, които са доказали своя професионализъм.

Ние сме тук и сме готови да ви посъветваме, да ви помогнем във всяка една област от вашето решение на обновяване на вашата баня. Независио дали сте решили да си купите душ кабина, или да се поглезите с вана, ние очакваме вашите въпроси. И защото Вие, нашите клиенти сте важни за нас, ние обикаляме цяла България, за да сме близо до Вас.

Можете да се свържете с нас, по всяко време, от секция „КОНТАКТИ“.