Един друг често срещан проблем, с който нашите специалисти в „Интелегентен дизайн“ ООД, се сблъскват често е проблем с коритото на душ кабината.

Проблемите, които трябва да се решават тук са свързани с теч или напукано корито.

Течът може да се появи от няколко места. Единият вариант е от долу или от страни на самото корито. Той се появява от неправилното поставяне на самото корито, неправилно уплатняване, сифон.

Най – важното е тук, когато се поставя коритото.  След сглобяването на вашата душ кабина или вана, коритото трябва да се уплатни, сифонът да бъде внимателно свързан с канала на банята.

Ето защо е важно неговото правилно поставяне. Ние в „Интелигентен дизайн“ ООД, съветваме, да се избягват опитите за самостоятелен монтаж, защото това води до предпоставката за появата на теч. В следствие на този теч варианта е да се стигне до по-голям проблем – напукване на коритото.

За съжаление, за този проблем решението е едно единствено – смяна на коритото.

Често ни се обаждат хора с този проблем.  В зависимост от производителя на вашата душ кабина или вана – може да си купите само коритото, към моделът кабина, но за жалост, малко магазини поддържат на склад корито, като резервна част. Случвало се е клиент да се обади, че коритото му е напукано и че той сам си го е слагал. Ние поддържаме на склад, като резервна част, но в този момент се оказа, че за този модел нямаме корито. При допитване от наша страна към производителя, те ни заявиха, че този модел, няма резервни части. В този случай клиента, трябваше да закупи цялата душ кабина или да си избере нова. Но в зависимост от всичко, може да се намери и корито от друг вносител.

Коритата са добро решение, за Вашата баня и при правилна експлоатация те могат да издържат доста време, но ако е извършен специализиран монтаж от нас, за което ние ви даваме гаранция.

Наша цел е да улесним и да спестим пари на нашите клиенти, затова, нашият съвет е, да потърсите специалисти и то доказани специалисти за монтажа на вашата кабина, за да не изпаднете в тази ситуация.

Подобни публикации