И сега какво? Какво следва? Как да постъпя?

Това са въпросите, които всеки един наш клиент си задава, когато вземе решение да обнови своята баня.

Ето няколко простички напътствия от екипът на „Интелигентен дизайн“ ООД.

Взели сте вече решение, че ще обновявате своята баня. В зависимост от нейната квадратура сте се спрели на вана, джакузи или душ кабина. Няма да влизаме в подробни технически характеристики, тъй като те на този етап не представляват интерес за вас, нашите клиенти. Тук става въпрос, че обновлението на този интимен домашен кът, е въпрос на избор, но избор съобразен с мястото с което разполагате. Ако помощението ви е малко, но желаете да си закупите джакузи, то това ще бъде загуба на вашите пари, поради причината, че няма да има къде да го поставите.

След, като е направено решението, отделен е бюджета, започва трудната част на избора, кой модел, как да изглежда, дали да е с парогенератор (ако става въпрос за душ кабина), дали без. Започва ровене в интернет, сравняване на цени и прочие, неща които са нормални при такъв род покупка. Съветът ни тук е много простичък. В интернет ще намерите куп магазини, представители на световните марки и много изображения на въпросния продукт, но и много често снимките са илюстративни. Според нас, е най-добре да посетите един от близките до вас магазини и да погледнете на живо избрания от вас продукт. Така Вие ще можете на място да придобиете представа, как ще изглежда избрания от вас продукт.

За нас в „Интелигентен дизайн“, не е важно кой е производителят или от кой магазин сте я купили. За нас не е от значение дали сте си я поръчали от Англия, Германия или някоя друга страна. От нас е от значение вашият вкус, вашата идея, вашата мечта. Ако на вас даден модел ви харесва, ако мислите, че това е което искате, за да впечатлите вашите приятели и гости, то нашето мнение, не е миродавно. Нашят опит ни показва, че няма лоша душ кабина или хидромасажна вана, а всичко е въпрос на добър монтаж и правилна експлоатация. Ние сме тук, само и единствено да сбъднем вашето желание, и да направим вашата баня, така както вие я искате, с продукта, който сте си избрали.

 За това, след като решението е на лице се свържете с нас, за да можем да обсъдим вариантите за монтаж и подготовка на Вашето помещение.