Освен за монтаж на вани, джакузита или душ кабини, едно от основните ни пера е разрешаването на проблеми свързани с правилната им експлоатация. Ние в „Интелигентен дизайн“ ООД, сме на ваше разположение да зададете Вашите въпроси относно възникнали проблеми. Често хората, чакат последния момент, за да потърсят помощ от специалист.

Може би и това е свързано с нашата народопсихология, или пък решението ни е подбудено от финансова гледна точка, но това не винаги води до желаните резултати. Надали има човек, в България, който да не се е опитвал сам да си оправи колата, душ кабината или каквото и да било в къщи, с идеята да не потърси помощ. Няма нищо лошо в това, човек да се учи и сам да се опитва да ремонтира и да поправя развалените неща. Но в много случаи това не води до нищо хубаво, а точно обратното  –  има отрицателен ефект. Ето защо, важното тук е да може да се отреагира своевремено и да потърсите помощ от специалист. Ние сме тук за това.

Ето защо, в нашият „БЛОГ„, ние ще Ви запознаем с най-често срещаните проблеми възникващи при редовното използване на вашето устройство в банята.